Kiss Music News

Mihail se reinventează din punct de vedere muzical! Uite unde îl poți asculta săptămâna aceasta!

Anul 2018 a venit cu o noua direcție muzicală și un nou concept de show pentru Mihail!

Anul 2018 a venit cu o noua direcție muzicală și un nou concept de show pentru Mihail!  Un mix de muzică electronică, alternative și pop – așa sună noul concept „End Of Summer Session”, care include piese ca „Slow Train”, „Guess It’s On You” și „Intro”. Dacă ești curios cum sună „noul” Mihail, îl poți asculta live în clubul Control din București, pe 11 octombrie!

Mihail este una dintre cele mai fresh și versatile apariții de pe scena muzicii românești actuale, care a fermecat instant publicul prin refrene pătimașe și un timbru vocal inconfundabil.

Hit-ul „Mă ucide ea”, un mix de funk, blues și pop l-a adus în prim plan în fața publicului din România și i-a conferit un succes fulminant, piesa fiind desemnată a doua cea mai difuzată piesă din 2016, acumulând pâna în momentul de față aproape 70 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Influențele indie-alternative din creațiile sale au apărut odată cu „Simt că ne-am îndepărtat” reprezentând primul pas spre „reinventarea" artistului, direcție ce avea să se continue prin single-ul „Who You Are”. Lansată în 2017, „Who You Are” a marcat primul succes internațional al lui Mihail, piesa cucerind topurile din Italia, unde a fost premiată cu discul de aur, aducându-i totodată și trofeul “Top Of The Top” din cadrul festivalului Sopot - Polonia. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.