Cool Stuff

Channing Tatum are o nouă iubită, la scurt timp după divorț. Iată despre ce cântăreața celebră este vorba!

Channing Tatum nu pare să sufere prea mult după divorțul de Jenna Dewan. Celebrul actor din Step Up și-a refăcut deja viața amoroasă alături de o artistă celebră!

Channing Tatum nu pare să sufere prea mult după divorțul de Jenna Dewan. Celebrul actor din Step Up și-a refăcut deja viața amoroasă alături de o artistă celebră, conform revistei People. Este vorba despre cântăreața Jessie J, alături de care actorul ar fi fost surprins în ultimele luni.

Se pare că actorul ar fi fost văzut la concertele lui Jessie J din Seattle și Salt Lake City și ar fi fost împreună cu aceasta la mini golf.

Deocamdată niciunul dintre cei doi nu a oferit vreo declarație prin care să confirme existența unei relații.

Conform revistei People și fosta soție a lui Channing Tatum ar ieși deja cu cineva. „Jenna a ieșit la câteva întâlniri, dar nu vorbește despre vreun iubit momentan”, a declarat o sursă pentru celebra publicație.

Cei doi au anunțat în aprilie că divorțează, după nouă ani de căsnicie, postând un mesaj emoționant pe Instagram:

„Am făcut alegerea de a ne despărți.  Ne-am îndrăgostit în urmă cu mulți ani și am avut o călătorie magică împreună.

Absolut nimic nu s-a schimbat în privința relației noastre, dar dragostea este o aventură minunată care ne-a dus pe drumuri diferite acum.

Nu sunt secrete la mijloc și nici alte evenimente intime, care să stea la baza deciziei noastre - suntem doar doi prieteni care au realizat că e timpul să ia o pauză și să se ajute reciproc, pentru a duce o viață cât mai frumoasă.

Încă suntem o familie și mereu ne vom dedica fiicei noastre, Everly”, au spus cei doi actori în postarea lor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.