Cool Stuff

SPOILER | Cine va fi noul iubit al lui Meredith Grey în următoarele episoade din „Anatomia lui Grey”!

Oare își va găsi Meredith iubirea în acest sezon?

Meredith Grey (Ellen Pompeo) va avea în sfârșit parte de o întâlnire! Celebrul chirurg va cunoaște un bărbat nou în acest sezon, iar unora o să li se pară foarte cunoscut actorul.

Iată ce a declarat Ellen Pompeo despre ultimul sezon al serialului „Grey's Anatomy”!

În „Sezonul Iubirii”, Meredith va avea parte de un blind-date cu Josh Radnor, actorul care l-a interpretat pe Ted Mosby în serialul „How I Met Your Mother”. În teaserul pentru următorul episod o vedem pe Meredith gata de întâlnire fiind rugată de sora sa vitregă, Maggie Pierce să dezvăluie identitatea bărbatului.



În luna august, producătoarea executivă a serialului, Krista Vernoff, a anunțat că Meredith va avea parte de o nouă iubire în sezonul al 15-lea.

„Da, Meredith este o mamă singură, iar asta îi complică viața amoroasă. Meredith nu s-a mai întâlnit cu nimeni de la plecarea lui Nathan Riggs (sezonul 13), iar întâlnirea cu Nick Marsh pare să fii aprins din nou dorința de a se se îndrăgosti. Întrebarea nu este dacă Meredith va găsi iubirea din nou, ci cu cine?”, a declarat Krista Vernoff.

Uite ce personaj din „Anatomia lui Grey” s-ar putea reîntoarce în serial!



Un nou personaj și-a făcut apariția în cel de-al 15 sezon și anume  chirurgul ortoped, Atticus Lincoln (Link), interpretat de actorul Chris Carmack, care i-a făcut deja câteva avansuri lui Meredith. Rămâne de văzut cine va fi bărbatul care îi va fura inima lui Meredith și o va face să-l uite pe Derek Shepherd (Patrick Dempsey).

FOTO: DigitalSpy, Title Magazine

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.