Kiss Music News

Îl mai țineți minte pe Usher? Iată ce mai face artistul acum!

Usher s-a întors cu o surpriză pentru fanii săi!

A cucerit publicul cu piesele „Yeah” și „OMG”, iar acum a scos un nou album! Usher, artistul care făcea furori în anii 2000, le-a făcut fanilor săi o surpriză și a lansat un nou material discografic, inspirat de orașul său „natal”, Atlanta, unde s-a mutat la vârsta de 14 ani. 



Ultimul album pe care Usher l-a lansat a fost în 2016, „Hard II love”, iar noul material discografic, intitulat „A” combină muzica trap cu cea R&B.

În 2017, artistul a fost dat în judecată, fiind acuzat de două femei şi de un bărbat că i-a pus în pericol de a contacta boli cu transmitere sexuală. Usher a fost astfel acuzat de neglijență, întreținere de relații sexuale forțate și neglijență emoțională intenționată. Se pare că două dintre persoanele care l-au acuzat pe artist au fost testate și s-a demonstrat că erau infectate cu herpes, totuși Usher a negat toate acuzațiile.

În luna martie, 2018, Usher a divorțat de soția sa, Grace Miguel, după doi ani de mariaj. Vestea divorţului a venit după ce artistul a fost pus sub acuzare în proces.

Până una alta, Usher își va încânta fanii cu noul album!



FOTO: Tenor, Trace Tv

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.