Royals

FOTO | Primele imagini de la nunta Prințesei Eugenie cu James Brooksbank. Uite ce vedete au fost prezente!

Clopotele de nuntă sună din nou în Marea Britanie! Prinţesa Eugenie, una dintre nepoatele Reginei Elisabeta, s-a căsătorit astăzi cu Jack Booksbank.

Clopotele de nuntă sună din nou în Marea Britanie! Prinţesa Eugenie, una dintre nepoatele Reginei Elisabeta, s-a căsătorit astăzi cu Jack Booksbank, un om de afaceri britanic. Ceremonia a avut loc la  capela St. George, acolo unde a avut loc și nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, în urmă cu patru luni.

La eveniment au participat aproape toți membrii familiei regale, mai puțin Camilla Bowles, soția Prințului Charles. Conform presei britanice, ducesa de Cornwall nu are o relaţie prea bună cu părinţii miresei, aşa că a preferat să evite participarea la eveniment. Pe lângă familia regală, la nuntă au participat și o mulțime de vedete, printre care Naomi Campbell, Victoria Beckham, Demi Moore, Cara Delevigne și Robbie Williams.

Din alaiul miresei au făcut parte și Prințul George și Prințesa Charlotte, dar și Theodora, fiica lui Robbie Williams.

Eugenie este nepoata reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, fiind a doua fiică a Prințului Andrew, duce de York, și a lui Sarah Ferguson, ducesa de York. În vârstă de 28 de ani, prințesa Eugenie este a noua în linia succesiunii la tron, după sora sa Beatrice, tatăl său, ducele de York, prințul Harry, cei trei copii ai ducilor de Cambridge –  George, Charlotte și Louis -, prințul William și prințul Charles.

Eugenie l-a întâlnit pe Jack Brooksbank, fostul manager al clubului Mayfair Mahiki, în timpul unei excursii de schi la Verbier, în Alpii Elvețieni, în 2010, și, potrivit viitorului membru al Casei Regale, a fost „dragoste la prima vedere”.

Foto: GettyImages/Guliver

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.