Royals

FOTO | Meghan Markle a primit deja primele cadouri pentru copil! Iată prima sa apariție, de când s-a aflat că este însărcinată!

Iată ce cadouri a primit Meghan Markle pentru copil, în timpul vizitei în Australia!

Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși mai fericiți ca oricând, în Sydney, la scurt timp după ce Casa Regală a făcut anunțul privind sarcina Ducesei de Sussex.

Cuplul a început turneul regal cu o vizită la Admiralty House, unde s-au întâlnit cu Guvernatorul Peter Cosgrove și cu soția sa, Lynn Cosgrove. Cu ocazia vizitei, Ducesa de Sussex a primit deja și primele cadouri pentru copil, printre care un cangur de pluș, animalul fiind unul dintre simbolurile Australiei și o pereche de ghetuțe îmblănite. 

În timpul vizitei, Meghan Markle a purtat o rochie albă și pantofi nude, iar Prințul Harry a optat pentru un costum bleumarin. Cei doi s-au plimbat prin grădina guvernatorului și au zâmbit  de fiecare dată în fața fotografilor.

Meghan Marle și Prințul Harry au vizitat și o grădină zoologică, unde s-au fotografiat cu câțiva urși koala, care nu păreau prea impresionați de toată atenția din jurul lor.

Foto: Harper's Bazaar

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.