Cool Stuff

Teo, Vio și Costel au decis: emit 100% păreri!

Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului începând cu orele 20.00, Teo, Vio și Costel revin în mega show-ul „100% păreri”!

Doamnelor și domnilor!! Urmează un anunț important pentru țară! Într-o perioadă a lucrurilor serioase, fără a face nota discordanță în societate, Teo, Vio și Costel au decis: emit 100% păreri! Vor să înceapă anul 2019 pe post de analiști și nu oriunde, ci la Sala Palatului! Astfel, după ce anul acesta au înregistrat SOLD OUT și pentru ca au primit aplauze la scena deschisă după 2 ore de hohote de râs fără întrerupere, cei numiți după show “Gentlemenii stand-up-ului românesc” își țin promisiunea!

Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului începând cu orele 20.00 cei trei revin în mega show-ul „100% păreri”!

Teo, Vio si Costel au decis să opteze pentru luna februarie, la fel ca și în acest an, ca să le poarte noroc. De fapt, ca să se aniverseze din nou. Acum… marchează 15 ani de carieră. Emoțiilor de a reveni pe scena Salii Palatului li se adaugă cele ale reîntâlnirii în această locație cu minunatul public pe care îl iubesc de când au început să facă stand-up. Și ca să fie pachetul complet, elementelor care le dau tensiunea sângelui peste cap li se adaugă eterna dilemă ca și la show-ul trecut: cu ce să se îmbrace…

Până vor elucida misterul (să sperăm că o vor face din timp și nu chiar în dimineața lui 16 februarie 2019), cei trei invită publicul doritor să își achiziționeze biletele puse în vânzare. Ca de obicei, nu fac nicio altă promisiune decât că vor fi ei înșiși!

Bilete:

  • Categoria 4 - 50 lei
  • Categoria 2 – 100 lei
  • Categoria 1 - 120 lei
  • Categoria 3 – 80 lei

Ele pot fi achizitionate prin: iabilet, Eventim, Myticket, Bilete.ro, Bilet.ro, Blt, Entertix

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.