Kiss Music News

Lady Gaga s-a logodit! Iată cine este norocosul!

Felicitări, Lady Gaga! A doua oară e cu noroc!

Lady Gaga este una dintre cele mai talentate, dar și excentrice artiste internaționale și e destul de greu să ții pasul cu o asemenea vedetă. Dar iată că s-a întâmplat, Lady Gaga și-a găsit jumătatea și s-a logodit după 10 luni de relație.

10 lucruri pe care nu le știai despre Lady Gaga!

Christian Carino, în vârstă de 48 de ani, este agentul artistei, iar de 10 luni este și iubitul acesteia. Prima oară când cei doi au fost văzuți împreună a fost în februarie, după show-ul artistei de la Super Bowl, iar gesturile lor arătau clar că sunt îndrăgostiți. Christian Carino și Lady Gaga au o poveste frumoasă de dragoste, iar agentul de la Hollywood i-a cerut mâna ca la carte, primind mai întâi binecuvântarea din partea tatălui ei.



Înainte de Christian Carino, artista a fost logodită cu actorul Taylor Kinney, însă după cinci ani împreună, aceștia s-au despărțit în 2017, din cauza programului foarte încărcat. În privința aceasta, Gaga și logodnicul ei s-ar putea înțelege chiar bine din moment ce îi leagă latura profesională și nu va mai exista un motiv de despărțire din cauza „programului încărcat”.

FOTO: People

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.