Kiss Music News

Ce rapper celebru a visat să-și întemeieze o familie cu Rihanna

Nu oricine o poate avea pe Riri!

Într-un interviu recent, Drake a dezvăluit faptul că a vrut să se căsătorească cu Rihanna și să-și întemeieze cu ea familia perfectă. A avut multe colaborări cu artista, iar când au urcat pe scenă împreună în 2016 la MTV Video Music Awards, rapperul și-a declarat dragostea pentru Riri.



Viața te învață multe lecții, te modelează în funcție de experiențele pe care le trăiești. Uneori, crezi că trăiești un basm. Mă gândeam: 'Drake, ai putea forma o familie cu Rihanna, pare perfect'. Pe hârtie totul părea minunat, dar în realitate lucrurile stăteau cu totul altfel de cum le gândeam. Chiar mi-am dorit o familie cu Rihanna”, a declarat Drake.

Iată de ce Rihanna și Drake nu mai sunt prieteni!

În 2016, relația celor doi a devenit oficială după ce au lansat împreună piesa „Work", alături de videoclipul oficial, în care Riri dansează sexy în fața lui Drake. La finalul anului, cei doi s-au despărțit, iar Rihanna a declarat că nu-și mai vorbesc.



Deși nu mai țin legătura, Drake a vorbit frumos despre Rihanna: „Este una dintre cele mai bune prietene ale mele din lume. Este o legendă vie în industria muzicală”, spunea Drake.

FOTO: Tenor

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.