Kiss Music News

Matteo lansează videoclipul piesei „Nevinovat”, filmat în Cambodgia

Ascultă și tu noua piesă a lui Matteo!

Matteo s-a întors în Asia, continentul în care single-ul „Panama" se bucură de un succes incredibil, pentru a filma videoclipul noii piese, „Nevinovat".

Direct de pe străzile din Cambodgia, unde a cântat în limba română, Matteo s-a întors cu un videoclip „ofrandă" pentru teritoriile în care a fost desemnat „Regele Panama". Ca în cazul pieselor anterioare, Matteo a compus și melodia „Nevinovat", în studioul lui, Mattman Music. Videoclipul este regizat de către Kobzzon.

Între timp, în foarte scurt timp, videoclipul piesei „Panama" ajunge la 100.000.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al MediaPro Music, fiind una dintre puținele lansări ale unui artist roman care atinge pragul acesta. Piesa „Panama" este una dintre cele mai căutate în Japonia și a urcat pe locul al treilea în topul Shazam.

Fenomenul ce a provocat acest succes și care l-a uluit chiar și pe artist se numește „Panama dance" si a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulețe în care dansează pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat naștere în mediul online, iar asta a dus și la creșterea vizualizărilor piesei într-un numar semnificativ.

Anul 2018 a fost un an extraordinar pentru artist. Succesul lui Matteo a atins cote maxime la începutul lunii februarie, cand a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. În cadrul show-ului, Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.