Kiss Music News

Mihail, invitat să cânte la concertul anual de Crăciun de la Vatican

Evenimentul a găzduit de-a lungul anilor artiști precum Patti Smith, Bryan Adams, Al Bano, Tom Jones și Lauryn Hill.

Unul dintre artiștii cu cea mai spectaculoasă ascensiune a ultimilor ani, Mihail, impresionează prin performanțele atinse în domeniul muzical, într-un timp foarte scurt. Artistul care a avut un parcurs uimitor s-a bucurat în acest an de un binemeritat succes internațional. El a cucerit piața muzicală din Italia, unde a avut mai multe concerte în această vară, dar și pe cea din Polonia.

Recent, el a fost invitat la concertul anual de Crăciun de la Vatican, ce va avea loc anul acesta pe 15 decembrie. Ajuns la a 26-a ediție, evenimentul a găzduit de-a lungul anilor artiști precum Patti Smith, Bryan Adams, Al Bano, Tom Jones și Lauryn Hill.

Evenimentul se adaugă unei liste impresionante de apariții TV ale artistului de origine basarabeană. Mihail a fost invitat să cânte piesa „Who You Are” atât în finala emisiunii „The Voice”, cât și în cadrul emisiunii „Che Tempo Che Fa” a postului de televiziune Rai 1, cel mai bine cotat talk-show din Italia din punct de vedere al audiențelor, urmărit de 4 milioane de telespectatori în timpul interpretării live

Tot în această țară, artistul a ocupat locul I în Italian Airplay Charts și Italian Indie Charts, dar și în topul iTunes Italy. Cu „Who You Are” Mihail a câștigat discul de aur în Italia și trofeul „Top Of The Top” din cadrul festivalului Sopot din Polonia.

În 2018, Mihail a venit cu o nouă direcție muzicală și un nou concept de show, un mix de muzică electronică, alternativ și pop marcat de lansarea conceptului „End Of Summer Session”, ce include piese ca „Slow Train”, „Guess It’s On You” si „Intro”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.