Kiss Music News

Ce părere are Dua Lipa despre Chris Martin de la Coldplay, cel care a ajutat-o să devină celebră

Ne-am dori ca Dua lipa să colaboreze mai des cu Chris Martin!

Dua Lipa a povestit recent într-un interviu despre colaborarea ei cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, pentru balada „Homesick”. Cântăreața a stat de vorbă cu cei de la Billboard și a dezvăluit că a visat să colaboreze cu Chris, așa că i-a trimis tot ce a scris ea, prin intermediul unei femei care lucra cu trupa Coldplay.

Uite cum arăta Dua Lipa înainte de a fi celebră!

Am crezut că ea e doar politicoasă. I-am trimis câteva piese de pe albumul meu pe care nu le lansasem, iar ea mi-a spus că lui Chris i-au plăcut foarte mult și mi-a zis să vin la studioul lui din Malibu”, a spus Dua Lipa.

Iată în ce superstiții crede Dua Lipa și ce ritualuri are înainte de concerte!

Artista a mai dezvăluit că lui Chris Martin i-a plăcut hitul „New Rules” și că i-a arătat artistului toate piesele pe care ea le avea, apoi acesta a început să danseze prin cameră. Se pare că lui Chris Martin chiar i-a plăcut de Dua așa că artistul s-a uitat peste melodiile scrise de cântăreață și astfel i-a propus să scrie o piesă nouă pentru albumul ei.

Imediat după ce a început să cânte am zis: 'O, doamne, ăsta e Coldplay!'. Era o nebunie, pentru că-l ascultasem pe Chris și Coldplay aproape toată viața mea”, a mai declarat artista.



Dua Lipa a mai explicat și ce semnifică piesa „Homesick” pentru ea și faptul că îi aduce aminte de Londra.

Întotdeauna îmi e dor de casă și de ploaie. Piesa asta e despre sacrificiul pe care îl faci atunci când ești departe de cei pe care îi iubești”, a mai spus cântăreața.

Uite de ce au amenințat-o fanii lui Taylor Swift pe Dua Lipa!

Recent, Dua Lipa a mai dezvăluit și cu ce artiști și-ar dori să colaboreze pentru următoarele ei piese, iar printre aceștia se numără Pink, Frank Ocean și Alicia Keys.

Sunt atât de mulți artiști pe care îi admir foarte mult și cu care aș vrea să colaborez, pentru a produce ceva diferit față de ceea ce fac acum”, a spus frumoasa artistă.

FOTO: Instagram, captură YouTube

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.