Cool Stuff

Ce se întâmplă de fapt în căsnicia lui David Beckham. Iată noile declarații ale fostului fotbalist!

Iată noile declarații ale lui David Beckham, privind căsnicia sa cu Victoria!

În ultima perioada în presa străină s-a tot zvonit că lucrurile nu mai merg ca pe roate în căsnicia Victoriei Beckham, însă aceasta a negat totul de fiecare dată. Recent, soțul acesteia, David Beckham, a declarat într-un interviu pentru The Sunday Project că lucrurile devin mai complicate, când doi oameni sunt căsătoriți de foarte mult timp.

Când ești căsătorit de mult timp, așa cum suntem noi, e întotdeauna multă muncă. Totul devine mai complicat.”, a declarat David Beckham.

În același interviu, David Beckham a povestit despre rolul de tată, afirmând că „uneori lucrurile mărunte sunt cele care fac diferența”.

David a mai spus că are un singur regret în viață, pe care însă nu l-a dezvăluit. Să fie oare vorba despre cariera sa?

Victoria și David Beckham s-au căsătorit în Irlanda, în 1999, iar de atunci au devenit unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz,  în ciuda tuturor zvonurilor legate de un posibil divorț. Cei doi sunt împreună din 1997 și sunt părinții a patru copii: Brooklyn, de 19 ani, Romeo, în vârstă de 16, Cruz de 13 ani, și mezina familiei, Harper, care are 7 ani. 

În urmă cu câteva săptămâni, Victoria Beckham a vorbit de asemenea despre căsnicia sa, în revista Vogue, declarând că ea și soțul ei „sunt obișnuiți să ignore toate zvonurile și să meargă mai departe, ca și când totul ar fi în regulă”.

Amândoi realizăm că suntem mult mai puternici împreună, decât separat. Am mai fi ajuns unde suntem acum dacă nu ne întâlneam și nu eram împreună atâția ani? Tot ce contează este să ai o familie unită. Suntem mai puternici când suntem toți șase, decât dacă separați. Ne respectăm familia și asta e cel mai important”, a declarat Victoria Beckham.

Oare pentru Victoria, o familie unită înseamnă și imaginea unui business de succes? 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.