Kiss Music News

Cinci artiști care își urăsc cele mai mari hituri ale lor

Deși sunt piese care le-au adus numeroase premii, artiștii s-au săturat pur și simplu de ele!

În timp ce unii se chinuie ani la rând să scoată un hit, alții se bucură de un mare succes și scot superhituri pe bandă. Ai crede că artiștii își iubesc piesele și nu se plictisesc niciodată să le cânte, dar, în mod surprinzător există și cântăreți care își urăsc tocmai piesele care le-au adus succes.

1. Madonna - Like a Virgin



„Nu cred că aş mai putea cânta 'Like a Virgin' vreodată. Poate doar dacă cineva mi-ar da vreo 30 de milioane de dolari", asta spunea Madonna în 2008.

Totuşi, nu ăsta e cântecul pe care Madonna îl urăşte cel mai mult din propriul repertoriu: „Piesa pe care chiar nu o suport este 'Material Girl'. Nu vreau să o mai aud niciodată. Dar niciodată!", declara Madonna în 2015.

2. Miley Cyrus - Party in the U.S.A



„Sincer, am ales această piesă, pentru că aveam nevoie de ceva care să se potrivească cu colecția mea vestimentară. Nu eu sunt cea care a scris-o și nu mă așteptam să fie foarte populară, la început”, a spus Miley Cyrus într-un interviu.

3. Lady Gaga feat. Beyonce - Telephone



„Urăsc piesa asta, e prea oribil să spun asta? Este melodia pe care îmi este cel mai greu să o ascult”, a declarat Lady Gaga în 2011.

Artista a mai dezvăluit faptul că procesul de realizare a piesei a fost foarte stresant pentru ea.

„Când spun că este cea mai oribilă piesa a mea, nu are nicio legătură cântecul în sine, este doar conexiunea mea emoțională cu el”, a spus artista.

4. Katy Perry - I Kissed a Girl



Katy Perry nu își urăște chiar atât de mult piesa, însă a declarat că ar face-o altfel dacă i s-ar oferi a doua șansă.

„Ne-am schimbat în ultimii 10 ani. Bisexualitatea nu era atât de discutată atunci, dacă ar fi să o scriu din nou, probabil aș schimba multe”, a declarat artista.

5. Kanye West - Gold Digger



Kanye a recunoscut într-un interviu din 2013 că piesa „Gold Digger” nu prea i-a plăcut niciodată în realitate. „Dar am ştiut că o să fac bani buni cu ea", a declarat rapperul.

FOTO: People, Tenor

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.