Cool Stuff

Lui Ian Somerhalder îi este dor de serialul „The Vampire Diaries”. Iată mesajul său emoționant!

Deși joacă într-un nou serial cu vampiri, se pare că Ian Somerhalder îi duce dorul lui Damon Salvatore.

Deși joacă într-un nou serial cu vampiri, se pare că Ian Somerhalder îi duce dorul lui Damon Salvatore. Actorul a avut ocazia de interpreta un rol complex în „The Vampire Diaries”, debutând inițial ca antagonist. Deși a trecut un an de la încheierea serialului, Ian încă își aduce aminte cu drag de colegii săi, așa că a postat o fotografie din primul sezon, în care apare alături de Paul Wesley.

Wow, am dat de fotografia asta. Damon și Stefan: Vampire Diaries Sezonul 1, Episodul 2, eu și Paul aflam ultimele detalii de la regizorul Marcos Siega. Vă iubesc și îmi e dor de voi, băieți!”, a spus Ian Somerhalder.

Celebrul actor din serialul „The Vampire Diaries” a semnat deja un nou contract cu Netflix, pentru serialul „V-Wars”, bazat pe un comicbook.

V-Wars îl are în centrul acțiunii pe Dr. Luther Swann, care se trezește peste noapte că cel mai bun prieten al său, Michael Fayne, este transformat în vampir, în urma unei boli misterioase.  Cu cât boala se răspândește, cu atât mai mulți oameni sunt transformați în vampiri. Swann încearcă să călătorească în viitor pentru a înțelege ce se întâmplă, în timp ce Fayne devine cel mai puternic vampir.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.