Smartfriend

Cupluri celebre care s-au logodit, dar nu au mai ajuns la altar

Uneori inelul de logodnă nu îți garantează că vei ajunge la altar și veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți, drept dovadă la Hollywood au existat cupluri care au trăit povești frumoase de dragoste, s-au logodit și...s-au despărțit.

1. Lady Gaga și Taylor Kinney



Fanii erau siguri că artista și Taylor Kinney se vor căsători în momentul în care el a cerut-o de soție în 2015, chiar de Valentine's Day. Din păcate, cuplul a anulat logodna și s-au despărțit în 2016, după patru ani de relație.

Lady Gaga este logodită din nou acum, cu Christian Carino, agentul ei. Poate de data asta o vom vedea pe Gaga în rochia de mireasă!

2. Ariana Grande și Pete Davidson



Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit și au rupt logodna, iar artista i-a înapoiat lui Pete inelul. Cei doi erau împreună doar de câteva luni și s-au mutat împreună în apartamentul artistei din New York.

3. Jennifer Lopez și Ben Affleck



Cunoscuți ca „Bennifer”, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au cunoscut în 2002 pe platourile de filmare ale peliculei „Gigli” și ulterior s-au logodit. Cei doi au anulat logodna în 2004.

4. Brad Pitt și Gwyneth Paltrow



Este cunoscut faptul că Brad Pitt s-a întâlnit cu foarte multe actrițe de la Hollywood, iar în anii '90 Gwyneth Paltrow și Brad Pitt au jucat împreună în filmul „Se7en” (1995), iar între ei s-a aprins o scânteie. Mai târziu, Brad Pitt a pus marea întrebare, însă nu a durat mult și cei doi s-au despărțit în 1997.

5. Johnny Depp și Winona Ryder

În 27 de ani nu am simțit ce simt cu Winona”, a declarat Johnny Depp pentru revista People, după ce a cunoscut-o pe actriță la premiera unui film în 1990. Cei doi au jucat împreună în „Edward Scissorhands”, iar cinci luni mai târziu s-au logodit, însă actorii s-au despărțit în 1993.

Johnny Depp și-a declarat dragostea pentru actriță într-un mod inedit, așa că și-a tatuat pe braț, „Winona Forever”, pe care mai târziu l-a schimbat în „Wino Forever”.

6. Ryan Reynolds și Alanis Morissette



Înainte de Blake Lively, Ryan Reynolds s-a întâlnit cu artista canadiană, Alanis Morisette, iar mai târziu cei doi s-au logodit, însă nu au apucat să-și spună jurămintele, pentru că s-au despărțit în 2006.

7. Zayn Malik și Perrie Edwards

Cei doi au început să se întâlnească în 2011, iar Zayn a cerut-o pe Perrie doi ani mai târziu. Zayn s-a despărțit de Perrie în 2015 printr-un mesaj, pe care Zayn l-a negat.

„A fost oribil, cel mai urât moment din viața mea. Patru ani de relație, doi ani de logondă s-au dus printr-un mesaj. Atât”, declara la acea vreme Perrie Edwards.

FOTO: The Talko

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.