Kiss Music News

Cinci artiste fresh care merită atenția ta! Le-ai ascultat până acum?

Dacă te-ai plictisit de Dua Lipa, Ariana Grande și Bebe Rexha și vrei să asculți niște piese pop fresh, avem o listă cu câteva artiste, care sigur îți vor plăcea!

Dacă te-ai plictisit de Dua Lipa, Ariana Grande și Bebe Rexha și vrei să asculți niște piese pop fresh, avem o listă cu câteva artiste, care sigur îți vor plăcea. Am selectat pentru tine cele mai cool piese ale lor, care te vor face să visezi cu ochii deschiși, sau să dansezi instant!

Billie Eilish

Billie Eilish și-a făcut debutul în 2017, la doar 15 ani, cu piesa „Ocean Eyes”, care a devenit imediat populară, datorită remixurilor făcute de o mulțime de DJ. La scurt timp, artista britanică și-a lansat și primul album, iar în 2018 a colaborat cu Khalid pentru piesa „Lovely”, pe care ți-o recomandăm și ție!

Ava Max

Pe Ava Max sigur ai auzit-o la radio în vara lui 2018! Hitul ei de debut, „My Way” a ocupat locul 38 în topurile românești, iar luna trecută, artista americancă a lansat piesa „Sweet but Psycho”, care a urcat deja în clasamentele europene. Ava are și ea origini albaneze, la fel ca Dua Lipa și Bebe Rexha!

Alice Chater

Alice Chater sigur îți va aduce aminte de Lady Gaga și Kylie Minogue. Artista britanică are toate șansele să ajungă pe val: piesele ei sună foarte bine, ea  are o atitudine super hot și videoclipurile ei sunt impresionante! Alice a fost descoperită de will.i.am și a lucrat cu acesta la primele ei piese! Noi îți recomandăm: „Hourglass”!

Rosalia

Din lista noastră nu putea să lipsească și o artistă latino! După Becky G, a venit timpul să o cunoașteți pe Rosalia, care ne-a cucerit cu „Malamente”. Artista are 25 de ani, vine din Spania și își compune singură piesele, lansând până acum două albume. Dacă îți plac artiștii con sangre caliente, cu siguranță o să-ți placă să o asculți și pe Rosalia!

Aya Nakamura

Deși a debutat în 2015, Aya Nakamura a reușit să atragă atenția tuturor abia anul acesta, după ce a lansat piesa „DjaDja”, care ocupă acum locul 10 în Kiss Top 40. Dacă îți place limba franceză, îți recomandăm să asculți și piesa „Copines”, care vine însoțită de un videoclip colorat! Artista cu origini nigeriene și-a ales numele de scenă, fiind inspirată de personajul Hiro Nakamura, din serialul Heroes.

Sofi Tukker

BONUS: Deși vorbim despre un DUO, nouă ne place foarte mult de solista proiectului Sofi Tukker! Putem spune despre Sophie Hawley-Weld că are acel ceva, care pur și simplu ne-a cucerit. Să fie de vină stilul excentric sau energia pe care o transmite prin piese?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.