Cool Stuff

Cine este cea mai bine plătită actriță de televiziune din 2018

Vedeta este cea mai bine plătită actriță pentru al șaptelea an consecutiv!

Sofia Vergara, cunoscută pentru rolul din serialul „Modern Family”, este cea mai bine plătită actriță de televiziune, pentru al şaptelea an consecutiv, cu 42,5 milioane de dolari.

Între 1 iunie 2017 şi 1 iunie 2018, actrița a câştigat 42,5 milioane de dolari, faţă de 26,5 milioane de dolari cât a câştigat Jim Parsons („The Big Bang Theory”) în aceeaşi perioadă.

Pe locul al doilea în topul celor mai bine plătite actriţe se află Kaley Cuoco („The Big Bang Theory”, 24,5 milioane de dolari), urmată de Ellen Pompeo („Grey's Anatomy”), care a câştigat 23,5 milioane de dolari, cu 10 milioane mai mult faţă de anul trecut, după ce a semnat cu ABC.

În total, primele zece femei din top au câştigat 168,5 milioane de dolari, cu 12 milioane de dolari mai mult decât anul anterior.

De cealaltă parte, primii zece bărbaţi au câştigat 181 de milioane de dolari, cu 4 milioane mai puţin faţă de anul anterior.

Pe primul loc la cei mai bine plătiți bărbați din televiziune se află Jim Parsons,  fiind urmat de Johnny Galecki („The Big Bang Theory”, 25 milioane de dolari), Kunal Nayyar („The Big Bang Theory”, 23,5 milioane de dolari) și Simon Helberg („The Big Bang Theory”, 23,5 milioane de dolari), pe locul al treilea.

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.