Kiss Music News

Ce nu ar trebui să afle Donald Trump despre Justin Bieber! Sigur l-ar înfuria!

Iată ce l-ar putea supăra pe Donald Trump! Se pare că Justin Bieber a făcut câteva lucruri ilegale!

Se pare că la începutul carierei sale, Justin Bieber și mama sa ar fi locuit ilegal în Statele Unite. Artistul canadian a fost descoperit de managerul său pe YouTube, pe când avea doar 12 ani, iar la aceeași vârstă, cântărețul s-a mutat în Atlanta. Ajuns în SUA, Justin a înregistrat primele piese și a semnat primul său contract cu RBMG, o companie deținută de Scooter Braun și  Usher.

Într-un interviu pentru Variety, Scooter Braun a declarat că Justin și mama sa au locuit ilegal în Statele Unite,fiindu-le destul de greu la început.

Când am pornit pe cont propriu, aveam 24 de ani și aveam deja niște bani puși de o parte, care să-mi ajungă măcar 13 luni. Justin și mama lui stăteau ilegal la mine – să nu-i spuneți asta lui Donald Trump – îi lăsasem să stea într-o casă pe numele meu, le plăteam chiar și facturile”, a povestit managerul lui Justin.

Scooter Braun credea că totul va fi un eșec, mai ales după 11 luni, când aproape falimentase din cauza tinerilor artiști pe care îi susținea. Dar până la urmă tot răul a fost spre bine, pentru că Justin Bieber a dat lovitura cu „Baby” și a devenit un superstar.

Totuși, managerul artistului a declarat că a avut și perioade mai dificile cu Justin, cum ar fi cele din 2014, când acesta a fost „certat” cu legea. Până la urmă, cântărețul canadian a reușit să își curețe imaginea și a revenit cu albumul Purpose în 2015.

Dacă aș fi renunțat la el atunci, nu aș fi fost mândru de mine. Nu renunți la oameni când le merge mai prost. Atunci trebuie să fii alături de ei cu adevărat. Trebuie să fii acea forță de care au nevoie în viața lor. Justin a fost singurul care s-a trezit într-o zi și mi-a zis ”O să fac o schimbare, mă ajuți? Și pot să vă spun că el singur a făcut schimbarea, pentru că eu m-am chinuit un an și jumătate să îl fac să se schimbe și nu mi-a reușit”, a povestit Scooter Braun.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.