Kiss Music News

FOTO | Cum s-au îmbrăcat vedetele de Halloween! Iată cele mai șocante apariții!

Uite cum s-au costumat vedetele de la Hollywood pentru Halloween!

În fiecare an, vedetele ne-au impresionat cu costumele lor de Halloween, înainte de data de 31 octombrie. Cam așa s-a întâmplat și în acest weekend, când celebritățile s-au costumat și au ieșit să petreacă alături de prieteni, postând o mulțime de fotografii pe conturile de Instagram.

Deși Heidi Klum a fost în fiecare an gazda celor mai tari petreceri de Halloween, se pare că de data aceasta, starurile s-au adunat la alte evenimente, iar unii artiști chiar au urcat pe scenă, surprinzându-și fanii.

Rita Ora s-a transformat în Post Malone

Rita Ora a urcat pe scenă weekendul trecut, costumată în Post Malone! Fanii cu siguranță au fost surprinși când au văzut că pe scenă se află de fapt „doi artiști”, în loc de unul. Ăsta da jackpot!

Halsey, cea mai sexy Poison Ivy

Dacă tot este single din nou, Halsey s-a gândit să atragă toate privirile de Halloween și a ales să se costumeze în celebra Poison Ivy. Apropiații artistei au declarat că aceasta și-a organizat propria petrecere, în timp ce G-Eazy a avut parte și el de propriul party.

Jess Glynne, din filmele lui Tarantino

Se pare că Jess Glynne a ales să se costumeze în celebra asistentă din „Kill Bill”, Elle Driver! Artista britanică și-a intrat destul de bine în rol și nu a uitat de peticul pentru ochi, purtat în film de Daryl Hannah.

Harry Styles s-a transformat în Elton John

Harry Styles și paietele! Se pare că artistul s-a distrat destul de bine în pielea lui Elton John, alegând unul dintre celebrele sale costume strălucitoare.

G-Eazy a rămas tot în universul răufăcătorilor DC

G-Eazy sigur s-a vorbit cu Halsey și așa s-au decis amândoi să se costumeze în răufăcători ai Universului DC. Din păcate, cei doi au decis să se despartă înainte de Halloween, așa că și-au făcut apariția la petreceri diferite. 

Kendall Jenner, o blondă focoasă din Austin Powers

Kendall Jenner a călătorit în timp și a ales să se costumeze într-un personaj din comedia „Austin Powers”. Îi stă chiar bine blondă!

John Legend, un adevărat Făt Frumos

John Legend are o casă de plină de fete, așa că s-a gândit să se costumeze în Prince Charming și să le invite la dans pe prințesele sale. Artistul a arătat minunat alături de fiica sa cea mare, Luna.

George Clooney și Cindy Crawford, pe „aripi de vânt”

Cu un așa pilot, precum George Clooney, cu siguranță ne-ar plăcea să călătorim mai des! Nici Cindy Crawford nu a fost mai prejos, costumându-se în stewardesă!

Starurile din Riverdale, costumate în vedetele din „Napoleon Dynamite”

Se pare că Lili Reinhart și Camila Mendes nu sunt prietene doar pe micile ecrane, ci și în viața reală! Cele două fac o echipă pe cinste și când vine vorba de Halloween. 

Zoe Kravitz, o vampiroaică relaxată

Ai niște dinți de vampir, dar îți lipsește pelerina? Nu-i nimic, se pare că lui Zoe Kravitz i-a fost destul de ușor să-și intre în rol și cu un halat și un prosop pe cap. 

Nina Dobrev, un personaj neidentificat

Oare ce a fost în capul Ninei Dobrev? De la poveștile cu vampiri la un cuier dintr-un magazin de copii! Oare asta a fost intenția actriței când și-a ales costumul pentru Halloween?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.