Kiss Music News

Un nou scandal între dive: Little Mix vs Cardi B vs Nicki Minaj!

Toată lumea știe de războiul dintre Cardi B și Nicki Minaj, dar acum cearta a ajuns și mai departe, fiind implicate în scandal și fetele de la Little Mix.

Toată lumea știe de războiul dintre Cardi B și Nicki Minaj, dar acum cearta a ajuns și mai departe, fiind implicate în scandal și fetele de la Little Mix.

Trupa britanică a ales să colaboreze cu Nicki Minaj pentru noul single „Woman Like Me”, iar acest lucru nu a fost pe placul lui Cardi B, care a declarat că fetele au vrut de fapt să lucreze cu ea.

Totuși, membrele trupei Little Mix nu s-au lăsat mai prejos și au venit imediat cu replica, pe conturile lor de Instagram.

Le iubim și le respectăm pe Nicki și Cardi B. Amândouă au fost căutate de casa noastră de discuri, pentru a lucra împreună la piesa Woman Like Me. Nicki, apoi Cardi”, au scris fetele de la Little Mix. „Am ales să lucrăm cu Nicki, pentru că așa cum am mai spus și în trecut, acesta a fost visul nostru, să lucrăm cu ea încă de la început. Le transmitem toată dragostea noastră atât lui Nicki, cât și lui Cardi”.

În postarea de pe Instagram, Cardi B a lăsat de înțeles că Nicki Minaj a fost a doua opțiune pentru Little Mix: „Piesa Woman Like Me... Ei bine, am fost nevoită să o refuz pentru că fac prea multe piese pop și nu pot să exagerez cu asta, dar propunerea a venit către mine prima dată”.

Ne pare rău, Cardi, dar aici se bea ceai. Mereu am vrut să-l bem cu regina!”, au spus fetele de la Little Mix.

Nicki Minaj a comentat și ea situația, cu un atac direct către Cardi B: „Dragă, toate primim oferte și le refuzăm. Așa se întâmplă și cu piesele. Little Mix au încercat să lucreze cu mine încă de acum șapte ani. În sfârșit am găsit o piesă care mi-a plăcut!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.