Kiss Music News

Beyonce, divă la petrecerea de Halloween! Iată cum s-a costumat artista de-a lungul timpului!

Beyonce demonstrează încă o dată de ce i se spune Queen B!

Halloween-ul este una dintre cele mai așteptate sărbători ale lunii octombrie, iar vedetele de la Hollywood abia așteaptă să se afișeze cu costumele mai mult sau mai puțin inspirate. Beyonce a postat pe Instagram ce a purtat pentru petrecerea lunii, iar artista nu a dezmăgit nici de data aceasta.

Anul acesta, Beyonce s-a costumat de Halloween în Toni Braxton. Artista a „copiat” look-ul lui Toni Braxton de pe albumul de debut al acesteia, „Another Sad Love Song”.



Dragoste și adorație pentru una dintre legendele noastre talentate. Mulțumesc pentru nenumăratele tale piese minunate. Vocea ta, frumusețea ta, talentul tău de la Dumnezeu sunt apreciate. Te voi iubi întotdeauna. Vă doresc un Halloween fericit, regii și reginele mele”, a scris Beyonce pe Instagram.

Este al doilea an la rând în care Beyonce se costumează într-o legendă a muzicii! În 2017, de Halloween, artista s-a transformat în Lil' Kim.



În 2016, Beyonce și Jay-Z s-au costumat în păpușile Barbie și Ken și au inclus-o în jocul lor și pe micuța Blue Ivy.



Tot în 2016, diva s-a costumat alături de fiica ei, Blue Ivy și de mama ei, Tina Knowels, în divele hip-hop, Salt-n-Pepa.



În 2015, Beyonce a fost supereroina din X-Men, Storm.



În 2014, Blue Ivy a fost un mini Michael Jackson, iar Beyonce s-a costumat în Janet Jackson.



FOTO: People, Instagram, E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.