Royals

Ce cadou original i-a făcut Prințul Charles, nepotului său, Prințul George

Iată ce cadou i-a făcut Prințul Charles nepotului său cel mare, Prințul George!

În noul documentar „Prince, Son and Heir: Charles at 70”, produs de BBC, Prințul Charles povestește despre cel mai mare dintre nepoții săi, Prințul George, care va deveni peste ani regele Marii Britanii.

Din documentar am aflat că Prințul Charles a plantat câțiva copaci în Scoția, pe care i-a făcut cadou nepotului său.

Cu cât îmbătrânesc, cu atât mai mult îmi place să plantez copaci. Sper că lui George i se va părea amuzant să vadă că pomii vor crește odată cu el!”, a spus Prințul Charles.

Camilla Bowles, soția Prințului Charles, este de asemenea încântată de tot proiectul : „Nu-ți vine să crezi cât de mult au crescut toți copacii. Erau așa de mici când i-am plantat. Nici nu-ți dai seama când rămâi pitic pe lângă ei”.

Prințul Charles nu a vorbit până acum prea mult despre rolul de bunic, deși în 2013 le-a oferit câteva sfaturi bunicuțelor. „E o parte diferită a vieții tale. Cel mai important lucru este să-i încurajezi pe cei mici. Să le arăți mereu lucruri diferite, ca să le captezi atenția. Bunica mea a făcut mereu asta și a fost o femeie minunată!”

Poate că acum Prințul George este mult prea mic pentru a înțelege cât de important este cadoul pe care bunicul său i l-a făcut, dar cu siguranță într-o bună zi va aprecia gestul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.