Kiss Music News

Maddie Ziegler, dansatoarea Siei, s-a cuplat cu fiul unui cântăreț celebru!

Oare Sia ce crede despre iubitul lui Maddie Ziegler?

Maddie Ziegler, dansatoarea Siei, și Kailand Morris, fiul celebrului Stevie Wonder, sunt împreună! Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a emisiunii „Dancing with the Stars: Junior”, unde participau frații lor. 

Maddie și Kailand au fost văzuți împreună de câteva ori și au postat chiar și poze pe rețelele sociale. Cei doi se înțeleg foarte bine, însă momentan relația lor nu este foarte serioasă.

Ce cadou a primit Maddie Ziegler de la Sia, cu ocazia zilei sale de naștere!

Proaspătul cuplu a mers recent într-o excursie la Disneyland, de unde nu au lipsit pozele de grup, alături de prietenii lor.

Maddie Ziegler și Kailand Morris au realizat împreună o ședință foto în care par extrem de îndrăgostiți!

Maddie Ziegler a fost descoperită de Sia în show-ul „Dance Moms” și a devenit celebră la vârsta de 11 ani, după apariția ei în videoclipul „Chandelier”. De atunci, Maddie a apărut în majoritatea videoclipurilor făcute de Sia, inclusiv în clipul „Thunderclouds” al proiectului LSD, cu Diplo și Labrinth.

Kailand Morris este unul dintre cei nouă copii ai lui Stevie Wonder. Kailand defilează ocazional pentru marele case de modă și realizează ședințe foto pentru diferite branduri.

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.