Kiss Music News

Documentarul despre viața lui Avicii are șanse mari la Oscaruri. De ce a dispărut de pe Netflix?

Documentarul „Avicii: True Stories” a fost luat în considerare pentru nominalizările la Premiile Oscar.

Documentarul „Avicii: True Stories” a fost luat în considerare pentru nominalizările la Premiile Oscar. Regizorul Levan Tsikurishvili a fost cel care a dat marea veste pe contul său de Instagram, iar acum toată lumea se întreabă dacă documentarul va fi din nou disponibil și pe Netflix.

Nu există om care să nu fi fost influențat de acest documentar și chiar dacă anumite amintiri sunt foarte dureroase pentru mine, mă simt mândru și fericit că am reușit să facem acest documentar. Acum am realizat că e important să ai grijă de cel de lângă tine, mai mult ca oricând și sper că am reușit să schimbăm cumva în bine industria asta, măcar pentru generațiile mai tinere”, a spus regizorul în postarea sa de pe Instagram.

Documentarul controversat despre viața lui Avicii a fost disponibil pe Netflix în 2017, însă la scurt timp de la moartea DJ-ului, materialul a dispărut de pe plaformă.   

Atunci, purtătorii de cuvânt ai companiei Netflix au făcut următoarea declarație:

Netflix a licențiat acest documentar în Marea Britanie, din decembrie 2016 până în decembrie 2017. Momentan este disponibil doar în Franța, Italia, Spania și în țările nordice. Nu a fost niciodată licențiat în Statele Unite”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.