Kiss Music News

Zdob și Zdub au lansat piesa „Omul Liliac”, pentru oamenii cu poftă de dans

Băieții de la Zdob și Zdub revin cu un nou videoclip colorat pentru noul lor single „Omul-Liliac”, compus de Mihai Gâncu.

Băieții de la Zdob și Zdub revin cu un nou videoclip colorat pentru noul lor single „Omul-Liliac”, compus de Mihai Gâncu.

 „Piesa Omul-Liliac a fost compusă de Zdubi în timpul vacanței creative din munții Oituz (jud. Covasna). Ideea piesei a venit, ca de obicei, din viața reală. La Oituz, Zdubii au făcut cunoștință cu un om care și-a făcut o casă în inima munţilor pentru a duce un mod de viață retras de agitaţia urbană. Recent a fost părăsit de prietena sa şi unica fiinţă vie care îi ține companie este un liliac, care s-a cuibărit în casa omului. Având un stil de viață ascet, departe, în vârful muntelui, prototipul personajului Omul-Liliac nu pierde bucuria vieții, optimismul și speranța de a-și regăsi dragostea.

Dar, până atunci, deviza sa ramâne: - Dansează indiferent ce s-ar întâmpla! -. Dansul e cea mai bună terapie, fie zi, fie noapte. Atât melodia, cât și textul noului nostru single au o doză puternică de umor. Umorul a fost mereu o parte indispensabilă a creației noastre. Noi vrem să dansăm! Vă chemăm și pe voi la dansul Liliacului", au spus băieții de la Zdob și Zdub.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.