Kiss Music News

Ariana Grande cântă despre foștii ei iubiți în piesa „Thank U, Next”

Ariana Grande a avut câteva cuvinte de spus la adresa foștilor ei iubiți!

Ariana Grande ne surprinde cu o nouă piesă, de data asta despre foştii săi iubiţi, Pete Davidson și Mac Miller. Melodia „Thank U, Next” a fost lansată chiar înainte de apariția fostului ei logodnic, Pete Davidson, la SNL, unde acesta a explicat de ce nu a mers relația lor.



Pe ultimul său album, „Sweetener” se află piesa „Pete Davidson”, semn că Ariana și-a dat frâu liber tuturor emoțiilor. Noua piesă a Arianei este atât despre fostul ei logodnic, Pete Davidson, cât și despre Mac Miller, rapperul care a încetat din viață. Moartea lui Mac a afectat-o pe artistă atât de mult încât aceasta a luat o pauză între concerte.



Luna trecută, Ariana a lansat videoclipul piesei „Breathin”, în care apăreau imagini cu porcușorul său de Guineea. Se pare că animalul de companie o calmează pe artistă atunci când are atacuri de panică sau suferă de anxietate. Ariana Grande suferă de stres post traumatic după atentatul de la concertul său de pe Manchester Arena de anul trecut.

Artista și-a concentrat toate emoțiile pentru noul album, „Sweetner” și așa a reușit să treacă peste momentele dificile.

FOTO: People

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.