Royals

Ce obicei au moștenit Prințul William și Prințul Harry de la tatăl lor. Cum i-a afectat pe cei doi!

Prințul William și Prințul Harry au fost intervievați pentru un documentar despre viața tatălui lor, în care au dezvăluit cele mai jenante amintiri.

Cu ocazia celei de-a 70-a aniversări a Prințului Charles, Prințul William și Prințul Harry au fost intervievați pentru un documentar despre viața tatălui lor, în care au dezvăluit cele mai jenante amintiri.

Se pare că Prințul Charles ar avea o pasiune pentru curățenie, și a încercat să îi influențeze și pe copiii lui să se ocupe mai mult de păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat. Totuși, acest obicei i-a afectat pe cei doi prinți, care au povestit că în timpul școlii toată lumea îi tachina pentru că adunau gunoaiele de pe jos.

Obișnuiam să îi scot pe toți din sărite la școală pentru că mă apucam mereu să adun gunoiul. Nu ieșeam special afară ca să caut gunoaie, dar când mă plimbam pe undeva și vedeam un gunoi în drum, îl luam instant”, a povestit Prințul Harry.

Prințul William și-a adus aminte că vacanțele lor erau destul de ciudate, din cauza acestui obicei al Prințului Charles:

Tata ne ducea să adunăm gunoaie când eram mai mici... Credeam că e ceva absolut normal și că toată lumea trebuie să facă asta. Ieșeam mereu cu niște țepușe și adunam gunoiul în pungi de plastic”, a povestit Prințul William.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.