Cool Stuff

Cele mai norocoase femei de la Hollywood, care s-au măritat cu cei mai sexy bărbați!

Oare cum e să te trezești dimineața lângă George Clooney?

Sunt printre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, iar femeile cu care s-au căsătorit sunt cu siguranță extrem de norocoase!

1. Victoria Beckham și David Beckham



Fosta membră a trupei Spice Girls, iar acum un designer de succes, Victoria Beckham, s-a căsătorit cu David Beckham în 1999, și au împreună patru copii. După atâta timp ai crede că s-au săturat unul de altul, însă după spusele lor relația este din ce în ce mai puternică.

„Îi plac lucrurile făcute într-un anumit fel, ceea ce e bine pentru că eu sunt dezordonată. De asta ne potrivim, eu fac mizerie, iar el face curat”, a declarat Victoria Beckham.

2. Elsa Pataky și Chris Hemsworth



Nu doar că este frumoasă, însă actrița din Fast and Furious 7 este și dependentă de fitness și se vede! 

3. Behati Prinsloo și Adam Levine



Behati și Adam s-au căsătorit în 2014, iar modelul Victoria's Secret este cât se poate de norocoasă. Adam Levine a fost numit cel mai sexy bărbat în 2013 și nu o putem condamna pe Behati pentru că s-a îndrăgostit!

4. Blake Lively și Ryan Reynolds

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Blake Lively și Ryan Reynolds sunt destul de reținuți în privința relației lor. Însă, asta nu-i oprește în a se tachina pe rețelele sociale. Ryan Reynolds a fost numit în 2012 cel mai sexy bărbat în viață!

5. Deborra - Lee Furness și Hugh Jackman



„Încă din prima zi am fost cei mai buni prieteni. Râdeam și glumeam, ne-am conectat”, spunea Hugh Jackman despre soția sa.

6. Amal Clooney și George Clooney



„E o ființă extraordinară și căreia îi pasă. Este și una dintre cele mai inteligente persoane pe care le-am întâlnit și are un sens al umorului dezvoltat”, spune George Clooney despre soția sa.

7. Camila Alves și Matthew McConaughey



Camila Alves știe ce vrea! Matthew McConaughey a fost numit cel mai sexy bărbat în viață în 2005, iar noi credem că soția sa este o femeie norocoasă!

FOTO: People

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.