Cool Stuff

Cine trebuia să joace rolul lui Jack din Titanic, dar a fost refuzat!

Oare cum ar fi fost Titanic fără Leonardo DiCaprio?

Se pare că Leonardo Dicaprio nu a fost prima alegere pentru rolul lui Jack Dawson din celebrul film Titanic. Matthew McConaughey a dezvăluit într-un interviu pentru The Hollywood Reporter că și-a dorit foarte mult să o deseneze pe Kate Winslet și să joace alături de ea.

Cum arată actorii din Titanic după 20 de ani!

Anul trecut, Kate Winslet a dezvăluit într-un interviu cine este actorul cu care a dat audiții, însă nu a reușit să-i convingă pe producători.

„Am făcut o audiție cu Matthew, nu-i ciudat?" Nu am mai spus niciodată acest lucru public. Am făcut o audiție cu Matthew și a fost uimitor", a declarat Kate Winslet.


Deși Matthew MacConaughey s-a declarat mulțumit de cum au decurs audițiile, din păcate nu a primit rolul lui Jack, însă actorul a avut numeroase filme în care a strălucit: The Wedding Planner, Magic Mike, Interstellar și serialul True Detective.

Actorul părea a fi prima alegere a studiourilor Paramount, care produceau filmul, Kate susținea că regizorul James Cameron ar fi fost acela care ar fi insistat ca Leonardo DiCaprio să primească rolul.

VIDEO: YouTube

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.