Cool Stuff

Cine a fost declarat cel mai sexy bărbat al anului 2018, de către revista People

Iată cine a fost încoronat cel mai sexy bărbat în viață de către revista People!

Idris Elba a fost încoronat ca fiind cel mai sexy bărbat în viață, de către revista People! Actorul s-a făcut remarcat în serialul The Wire, produs de HBO, dar și în rolul lui Heimdall în celebra franciză „Thor”. Se pare că actorul a fost surprins când a aflat noul său titlu, după ce în 2016 a primit titlul de ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic.

M-am uitat în oglindă, m-am admirat puțin. Eram gen „yeah, ești cam sexy astăzi”. Sincer să fiu este un sentiment plăcut. A fost o surpriză drăguță – un boost pentru ego-ul meu”, a declarat Idris Elba.

Idris Elba este cel de-al 33-lea cel mai sexy bărbat ales de revista People, după ce anul trecut în topul listei s-a aflat Blake Shelton, iubitul lui Gwen Stefani.

Deși a jucat baschet, cricket, hockey și rugby în timpul școlii, actorul a dezvăluit că a avut și o perioadă mai dificilă la început: „Eram foarte înalt și slab. Numele meu este Idrissa Akuna Elba, ok? Mereu au râs alții de mine. Dar după ce mi-am lăsat mustață, am devenit cel mai cool tip din cartier. Lasă-ți mustață, fă niște mușchi și așa îi dai pe spate”.

Atunci când nu îl vedem pe marile ecrane, Idris pune muzică în cluburile din Ibiza, face kickboxing în Thailanda sau lucrează la propria linia vestimentară. În curând, actorul va ajunge și în fața altarului, alături de logodnica lui, Sabrina Dhowre, pe care a cerut-o în căsătorie în Februarie.

Faptul că am fost martor la nașterea copiilor mei a fost cel mai important lucru din viața mea”, a declarat Elba, care are o fată de 16 ani și un băiat de 4 ani, ambii din relații mai vechi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.