Royals

Ce nu va avea voie să facă Prințesa Charlotte, atunci când va crește!

Iată ce nu va avea voie să facă Prințesa Charlotte, atunci când va fi mare!

Din afară, viața Prințesei Charlotte pare una de poveste: locuiește într-un palat, bunica ei este Regina Marii Britanii și este considerată drept una dintre cele mai influente personalități britanice, valorând . Totuși, fiica Prințului William va avea un rol important în monarhia britanică: pe lângă faptul ca va trebui să-și susțină fratele mai mare, care va deveni peste ani rege, aceasta va avea și alte îndatoriri oficiale.

Se pare că Prințesa Charlotte nu va avea voie să facă tot ce își dorește, atunci când va fi mare. Spre exemplu, aceasta nu va avea voie să aibă o slujbă obișnuită, precum mătușile sale, Prințesele Eugenie și Beatrice. Acestea nu au avut roluri oficiale, așa că au fost nevoite să-și găsească un job și să se întrețină, la fel ca ceilalți cetățeni ai Marii Britanii.

Conform unui studiu realizat de Reader's Digest,  Prințesa Charlotte valorează cu 1,8 miliarde de dolari mai mult decât fratele ei, Prințul George, iar totul se datorează stilului vestimentar al Prințesei Charlotte, care influențează întreaga industrie fashion. Același studiu prevede că valoarea Prințului George este estimată la 4,8 miliarde de dolari, în timp ce valoarea surorii sale este de 6,8 miliarde de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.