Kiss Music News

Mark Stam lansează piesa „Vina mea"

Ascultă pe Kiss Fm noua piesă a lui Mark Stam!

După succesul pieselor „Impar” și „Doar noi”, artistul Spoiala Brothers și Global Records, Mark Stam, revine cu single-ul: „Vina mea”. Artistul care după 20 de săptămani de prezenă în topul radio și TV se clasează în continuare în vârful acestuia, Mark, povestește că ideea acestei piese i-a venit într-o după-amiază de vară, în timp ce cânta la chitară.

„E un Recviem al unei amintiri nemuritoare. Aveam linia melodică și tema piesei (pe atunci fiind ,,Vina ta"), încă din decembrie. Dar simțeam că lipsește ceva și anume 'benzina' care să pornească focul sălbatic, adică emoția. În următoarele luni am trăit o situație și o stare care până atunci mi se păreau departe de adevăr, întâlnite doar prin filme și cărți... O iubire platonică însă, în care de data aceasta eu eram cel rece. Încercam să mă conving că ar trebui să simt ceva, că este persoana potrivită, însă inima încăpățânată îmi dădea 'seen' la rugăminte și de atunci ,,Vina ta" s-a transformat în ,,Vina mea", era vina mea ca nu simțeam nimic, mi-am asumat autoacuzația și duc responsabilitatea pentru asta”, adaugă artistul.

Piesa, care vorbește despre durerea vinovăției, a fost scrisă de el, în colaborare cu Irina Kupco. Alex Cotoi, deținător al unui Latin Grammy, foarte apreciat pentru colaborările sale cu INNA, Antonia sau Andra, semneaza productia piesei „Vina”. Videoclipul a fost realizat de Spoiala Brothers, regizor Arcadie Spoiala, DOP Dima Spoiala.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.