Cool Stuff

Celebrități de la Hollywood care nu cred în monogamie

Se pare că unele cupluri de la Hollywood nu se feresc să spună lucrurilor pe nume!

Unele cupluri de la Hollywood nu cred in fidelitate și nu pun așa mare preț pe monogamie. Deși unii dintre ei se feresc să discute prea mult despre viețile lor private și despre relațiile și căsniciile lor, celebritățile nu s-au ferit să-și dea cu părerea despre monogamie, unii dintre ei spunând chiar că urăsc această idee.

1. Will Smith și Jada Pinkett Smith



Will Smith si Jada Pinkett formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani. Într-un interviu, în 2015, Jada Pinkett Smith a dezvăluit că are încredere în bărbatul cu care s-a căsătorit și că are toată libertatea din lume.

2. Ethan Hawke și Ryan Hawke



Actorul a spus mai demult, în cadrul unui interviu, că fidelitatea i se pare un lucru „copilăresc". Ethan Hawke și Ryan Shawhughes sunt căsătoriți încă din 2008, iar pentru cei doi infidelitatea nu este un lucru grav.

3. Pink și Carey Hart



Pink și soțul ei au avut probleme în casnicie în trecut, ajungând chiar la divorț, în 2008, din cauza infidelităților. După ce s-au împăcat, cei doi au anulat înțelegerea potrivit căreia căsnicia lor ar fi una „deschisă".

4. Scarlett Johansson



Într-un interviu pentru Playboy, Scarlett Johansson a declarat de ce monogamia nu este... naturală.

„Cred că ideea unei căsnicii este foarte romantică; este o idee minunată, iar ritualul căsătoriei poate fi un lucru frumos. Nu cred că este natural să fii o persoană monogamă. E posibil să fiu pusă la zid pentru ceea ce spun, însă cred că asta necesită foarte mult lucru. Și pentru faptul că necesită atâta lucru pentru atât de multe persoane, asta demonstrează cât e de nenatural”, a declarat actrița în 2017.

5. Hugh Grant



În 2015, Hugh Grant explica într-un interviu pentru un post de radio de ce crede că mariajul nu este romantic.

„Dacă mă întrebi pe mine 'cred că oamenii ar trebui să fie într-o relație monogamă de 40 de ani?'. Nu, nu. I-am admirat întotdeauna pe francezi și pe italieni care sunt extrem de devotați căsniciilor lor”, a declarat actorul.

FOTO: Tenor Gif

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.