Kiss Music News

Sore și Seredinschi lansează o piesă plină de magie, „Praf de stele”

Sore și Sere aruncă cu „Praf de stele", un nou single care împrăștie magie!

Sore și Sere aruncă cu „Praf de stele", un nou single care împrăștie magie! Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată împreună cu MediaPro Music și Cat Music.

Am scris ”Praf de stele” pentru că îmi doresc ca tot ceea ce trăiesc să nu se schimbe. Mi-am adus aminte de copilărie, când mă prefaceam că fac magie, aruncând cu bucățele de hârtie... așa văzusem în filme. De aici a pornit inspirația: să îngheț timpul, sentimentele și trăirile printr-o piesă magică", dezvăluie Sore.

Piesa ”Praf de stele” are un concept inedit, creat de Sore, mă bucur mult că am participat. Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid, spontan, a fost o zi obișnuită la studio, la HaHaHa Production, care s-a transformat într-o sesiune cu Sore. Șerban Cazan, producătorul piesei, mi-a arătat instrumentalul, mi s-a părut foarte cool și de acolo... magie", adaugă Seredinschi.

Conceptul clipulului îi aparține lui Sore, iar regia este semnată de Isabela Szanto: „Cu această piesă deschid ușă spre o altfel de Sore. Pentru mine, libertatea în exprimarea artistică este cea mai importantă. Welcome to my magic land!", adaugă artista.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.