Kiss Music News

Ce artistă a fost aleasă „Femeia Anului” de către Billboard

Billboard a ales femeia anului 2018! Iată cine este câștigătoarea titlului!

Ariana Grande a fost aleasă femeia anului de către Billboard! Artista va primi acest titlu la cea de-a 13-a gală Billboard Women in Music, care va avea loc în New York, pe 6 decembrie. Ariana Grande se va bucura acum de același titlu pe care l-au primit în trecut Madonna, Selena Gomez, Lady Gaga și Taylor Swift.

Ariana Grande este o adevărată stea, niciodată nu și-a schimbat stilul și nu i-a păsat de trendurile industriei. Este sigură de convingerile sale, mereu și-a susținut punctul de vedere și deciziile, într-o lume care nu a fost prea amabilă cu femeile tinere”, a declarat Ross Scarana, vice-președintele Billboard.

Are tupeu, e în acel moment al carierei sale când scoate cele mai tari piese, chiar merită să fie aleasă Femeia Anului”, a adăugat Ross Scarana.

Ariana Grande se bucură de un mare succes cu noul ei album, Sweetener, iar de curând a anunțat că își dorește să pornească într-un nou turneu de promovare. Anul trecut, artista și-a anulat concertele din turneul „Dangerous Woman”, în urma atacului terorist din Manchester, în care au murit 22 de persoane.

După tragicul eveniment, Ariana a revenit pe scenă în cadrul unui eveniment caritabil în Manchester, în urma căruia s-au strâns 23 de milioane de dolari, pentru familiile victimelor din atentat.

Cântăreața a trecut prin momente dificile și în 2018, după ce fostul ei iubit, Mac Miller, și-a pierdut viața din cauza unei supradoze, iar la scurt timp, Ariana Grande a anunțat că a pus punct logodnei cu Pete Davidson.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.