Cool Stuff

Fiica lui Paul Walker a împlinit 20 de ani! Iată cum arată acum!

Meadow Walker este complet schimbată față de acum cinci ani!

Fiica lui Paul Walker, Meadow Walker, a împlinit 20 de ani și este complet schimbată față de acum cinci ani când tatăl ei și-a pierdut viața într-un accident de mașină.

În 2013, Meadow avea 15 ani, iar acum s-a transformat într-o frumoasă domnișoară. Deși stă departe de rețelele sociale, Meadow a ținut să le arate urmăritorilor ei faptul că a donat recent mâncare și îmbrăcăminte persoanelor fără adăpost. Fiica lui Paul Walker se ocupă și de fundația tatălui ei, Youth Leadership Award & Scholarship și este activă în cadrul evenimentelor caritabile.

Recent, fratele lui Paul Walker, Cody, a făcut dezvăluiri despre relația pe care actorul o avea cu fiica sa, Meadow, în documentarul ,,I am Paul Walker”.

„Adora să fie tată. Era atât de mândru de ea. Meadow se mutase în California cu doar un an înainte de moartea lui pentru a locui cu el. Până atunci Meadow locuise cu mama ei în Hawaii, dar la 14 ani a decis că se simte mai apropiată de Paul, așa că a cerut să locuiască cu el.”, a povestit Cody Walker în documentar.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie, 2013, după ce el și prietenul său, Roger Rodas, au fost implicați într-un accident de mașină.

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.