Kiss Music News

Miley Cyrus, devastată după ce și-a pierdut casa în urma incendiului din California. Cine a mai fost afectat!

Miley Cyrus este devastată după ce și-a pierdut casa în urma incendiului de vegetație din California.

Miley Cyrus este devastată după ce și-a pierdut casa în urma incendiului de vegetație din California. Se pare că singurul loc care a rezistat flăcărilor a fost studioul său de înregistrări, după cum a confirmat și artista pe contul său de Instagram.

Sunt o norocoasă. Animăluțele mele și iubitul meu au fost salvați și asta e tot ce contează acum. Casa mea nu mai există, dar amintirile pe care le am alături de familia mea vor rămâne mereu puternice. Mă bucur pentru ceea ce mi-a mai rămas. Le transmit toată dragostea mea și respect, pompierilor din Los Angeles și șerifilor!”, a declarat Miley Cyrus.

Casa era estimată la 2.5 milioane de dolari, avea patru dormitoare, trei băi, și  se afla în zona de est din Paradise Cove. 

Miley Cyrus nu este singura artistă care a fost nevoită să-și părăsească casa din Malibu. Gerard Butler, Robin Thicke, Lady Gaga, Cher și Kim Kardashian au fost evacuați de asemenea, iar o parte dintre ei s-au întors după incendiu, postând fotografii cu pagubele produse.

Și Gerard Butler și-a pierdut casa în incendiu. Actorul s-a întors la locul devastat de flăcări, fiind șocat de pagubele produse. Butler le-a mulțumit pompierilor pentru efortul pe care îl depun și și-a încurajat fanii să doneze bani pentru victimele incendiului.

Cel mai distrugător incendiu din istoria Californiei continuă să facă prăpăd în nordul statului american. A ucis 31 de oameni, în timp ce peste 200 sunt daţi dispăruţi, potrivit celui mai recent bilanț. Focul a pârjolit zeci de mii de hectare de vegetaţie, iar aproape şapte mii de clădiri au fost făcute scrum.

Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.