Kiss Music News

Iată ce a scris Billboard despre „Ra”, noua piesă a Innei!

Noua piesă a Innei are parte de un mare succes!

Inna a ajuns din nou în Billboard, de data aceasta datorită piesei „Ra”, primul single în limba spaniolă, extras de pe noul album „YO. Piesa a fost lansată săptămâna trecută, iar videoclipul a înregistrat până acum peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Cântăreața Inna a lansat „Ra” o nouă piesă cu un mesaj de empowerment, de a ieși dintr-o relație toxică și a căpăta încredere în forțele proprii, totul fiind întărit de vizualuri. Întreaga piesă reafirmă ideea de a avea o voce, mai ales ca femeie”, au scris cei de la Billboard.

Albumul „Yo” conține piese în limba spaniolă, compuse doar de Inna și va fi lansat cu ROC NATION, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top din întreaga lume precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

„Mă bucur să lansez albumul 'YO', abia așteptam acest moment. După doi ani de muncă în studio, sunt onorată să prezint fanilor mei 'YO' și să îl lansez alături de un partener precum ROC NATION, o casă de discuri importantă la nivel internațional. Mulțumesc pentru susținere și încredere, mulțumesc Global Records pentru sprijin în toți acești ani. Sper ca 'YO' să bucure, să inspire, să încânte. Nu înceta niciodată să visezi!”, a spus INNA.

FOTO: Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.