Kiss Music News

Amir & Raluka lansează single-ul și videoclipul „Why Habibi?”

Ascultă pe Kiss FM colaborarea dintre Amir și Raluka!

Amir și Raluka lansează piesa „Why Habibi?", produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată împreună cu MediaPro Music. Semifinalistul echipei Smiley la „Vocea Romaniei" din sezonul 7 și Raluka sunt prieteni de 10 ani și se află acum la prima colaborare.

„Într-o seară, încercam să scriu o piesă prin care să transmit ceea ce văd în fiecare zi la mine și la oameni, și anume singurătatea. Singurătatea sufletească. Uitându-te într-un parc vezi atâția oameni singuri și triști. M-am gândit la cum noi nu mai știm să comunicăm, nu mai știm să iubim, nu mai suntem toleranți. Am fost ajutat de către Șerban Cazan să îmi expun emoțiile, ideile, în această piesă extrem de sensibilă", spune Amir.

Colaborarea cu Raluka a făcut ca piesa să fie una completă: „Timp de jumătate de an, am ținut piesa în sertar și de fiecare dată când o ascultăm mă gândeam că îi lipsește ceva și cu timpul am descoperit că îi lipsește dulceața feminină. Iar Raluka este perfectă pentru piesă *Why Habibi?* și îi mulțumesc", adaugă Amir.

„Este o piesă sensibilă, frumoasă care te prinde de la primele acorduri și care va fi hit!", declară Raluka.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.