Royals

Meghan Markle a rămas fără asistentă personală! Iată cine e de vină!

Se pare că Meghan Markle a rămas fără asistenta care s-a ocupat de nunta ei!

Asistenta personală a lui Meghan Markle a demisionat, iar unele surse vorbesc despre atitudinea „dificilă” a ducesei. Potrivit publicațiilor din străinătate, Melissa, asistenta personală a ducesei s-a ocupat de pregătirile acesteia pentru nunta regală, iar demisia ei a ridicat semne de întrebare.

Se pare că Meghan Markle are o atitudine ceva mai dificilă, iar casa regală, mai ales regina Elisabeta nu acceptă astfel de comportamente. Presa din străinătate mai spune că regina Elisabeta l-ar fi avertizat pe prințul Harry că Meghan are o atitudine nepotrivită, după ce ducesa ar fi vrut să poarte în ziua nunții o anumită tiară, decizia finală aparținând de fapt reginei. 

„Regina s-a întrebat totodată de ce a avut nevoie Meghan de un voal, având în vedere că urma să fie cea de-a doua nuntă a ei”, a declarat o sursă, adăugând că „Meghan poate fi dificilă”.

Deși regina Elisabeta a fost fascinată de fosta actriță încă de la început, acestea mergând împreună în primul angajament oficial al lui Meghan (fără să fie însoțită de Prințul Harry), la doar o lună de la căsătorie, se pare că există totuși și momente mai puțin plăcute în familia regală.

Pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa de Sussex este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019. Până atunci, poate Meghan Markle va ține cont de sfaturile celor din familia regală și se va implica mai mult în respectarea protocolului.

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.