Kiss Music News

AMI lansează „Hola!” și aduce căldura din Copacabana în România!

Ascultă pe Kiss FM noul single al lui AMI!

AMI, cunoscută pentru super hit-urile sale în limba spaniolă, revine cu o nouă piesă și cu un nou sound. Cel mai recent single „Hola!" marchează o evoluție din punct de vedere muzical și o întoarcere la piesele prin intermediul cărora a cucerit publicul.

Daca în ultima perioadă, artista a făcut furori cu piese în limba română: „Te Aștept Diseară", „Mă Omoară", „Deja Vu", „3 Lucruri", „Indiferența Ta", a venit momentul pentru o piesă „muy caliente", ale căror versuri au fost scrise integral de către AMI.

„Am lucrat foarte mult în studio și avem pregătite piese foarte bune pe care abia aștept să le lansăm. Mi-am dorit să mă întorc la versurile în spaniolă, iar 'Hola!'este o combinație de muzică latino cu trap, care o să vă cheme pe ringul de dans", a declarat AMI.

Cel care a dat viață ritmurilor vibrante pentru „Hola!'' este Adi Colceru, producător muzical cu care AMI face echipă bună de ceva vreme, acesta fiind responsabil și de super-hit-urile „Playa En Costa Rica'' sau „Otra Vez''.

„Cu Adi lucrez de la prima mea piesă 'Trumpet Lights' și facem o echipă extrem de bună în studio, înțelege exact ce îmi place să cânt și mă ajută foarte mult să mă descopăr ca artist", a adăugat AMI.

Și pentru că astfel de ritmuri fierbinți aveau nevoie să prindă viață și să ajungă la public și cu ajutorul imaginilor, a fost cooptat în echipă regizorul Bogdan Daragiu, acesta reușind, printr-un clip de stare plin de culoare, să scoată în evidență faptul ca AMI este o adevarată „chica latina''!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.