Kiss Music News

Christina Aguilera, refuzată de o trupă locală. Iată de ce nu a lăsat-o solistul trupei să cânte!

Cineva s-a pus rău cu Christina Aguilera!

Christina Aguilera a fost refuzată de o trupă locală dintr-un bar din New Orleans, în momentul în care a cerut microfonul să cânte.

Christina Aguilera se află acum în turneul „Liberation”, iar cu o seară înainte de concert aceasta s-a oprit împreună cu dansatorii ei, în barul Cafe Negril.

Trupa locală reggae, Claude Bryant, cânta în acea noapte acolo, iar la un moment dat Christina Aguilera s-ar fi apropiat și a cerut microfonul pentru a cânta alături de ei, însă solistul trupei i-a spus artiste un „nu” tare și răspicat.

 

A doua zi, Christina Aguilera a explicat situația în timpul concertului ei:

„Mi-am spus 'Ia să mă duc pe scenă și să fac show cu tipul astă, poate o să cânt și o piesă, o să fie amuzant'. Dar nu a vrut să îmi dea microfonul. Era un pic mai în vârstă și nu avea de gând să renunțe la microfon”, a povestit Aguilera fanilor săi.


Solistul trupei, Claude Bryant a povestit mai târziu că a refuzat-o pe artistă pentru că nu a realizat pe moment cine este.

„Îmi pare rău, Christina. Nu te-am recunoscut! Nu am recunoscut-o pentru că avea o șapcă pe cap, care îi acoperea ochii”, a declarat solistul trupei.

VIDEO: Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.