Cool Stuff

După „The Vampire Diaries” și„ The Originals”, Paul Wesley și Danielle Campbell fac echipă într-o nouă producție

Paul Wesley și Danielle Campbell se întorc pe micile ecrane, într-un nou serial, „Tell Me a Story”!

Paul Wesley și Danielle Campbell se întorc pe micile ecrane, într-un nou serial, „Tell Me a Story”. Actorii din „The Vampire Diaries și „The Originals” vor face echipă într-o nouă producție inspirată din basme celebre, reinterpretate într-o variantă dark, sub forma unui thriller psihologic. Acțiunea se petrece în New York, iar primul sezon se bazează pe celebrele povești „Cei tei purceluși”, „Scufița Roșie” și „Hansel și Gretel”.

Distribuția serialului îi include și pe Billy Magnussen din „American Crime Story” și pe Kim Catrall din serialul „Totul despre sex”.

Paul Wesley îl va interpreta pe Eddie, un tip care nu știe să aibă răbdare și ale cărui frustrări sunt alimentate și mai mult de problemele sale legate de alcool și droguri. Deși lucrează ca barman, în timpul liber Eddie este dealer și hoț, alături de fratele său Mitch, care nu pierde nicio ocazie de a-l critica. Danielle Campbell o va interpreta pe Kayla, iar Kim Catrall va fi bunica acesteia.

Paul Wesley s-a făcut remarcat în rolul lui Stefan Salvatore, în serialul „The Vampire Diaries”, în care a jucat timp de opt sezoane, până în martie 2017.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.