Royals

FOTO | Ce bijuterii au purtat Kate Middleton şi Meghan Markle la ziua Prinţului Charles! Votează-ţi favorita!

Iată ce bijuterii au purtat Kate Middleton şi Meghan Markle la petrecerea organizată în cinstea Prinţului Charles!

Prinţul Charles a împlinit, ieri, vârsta de 70 de ani, iar casa regală a organizat în cinstea sa o petrecere la Palatul Buckingham, la care au fost invitaţi toţi apropiaţii familiei, dar şi cei doi fii ai săi, William şi Harry, care au venit însoţiţi de Kate Middleton şi Meghan Markle.

La petrecere şi-a făcut apariţia şi regina Elisabeta a II-a, care a ţinut în discurs  emoţionant, în care l-a descris pe Prinţul Charles ca fiind un ”moştenitor al tronului dedicat şi respectat asemenea tuturor celorlalţi din istorie, dar şi un tată minunat”.

Deşi nu au apărut foarte multe imagini de la eveniment, paparazii au reuşit să obţină câteva fotografii de la intrarea în palat, aşa că am putut admira bijuteriile purtate de Meghan Markle şi Kate Middleton.

Pentru petrecere, Kate a ales să poarte o rochie roz, accesorizată cu o pereche de cercei în formă de lacrimă, pe care i-a mai purtat anterior la premiile Bafta, în 2017.

Meghan Markle a ales să poarte din nou perechea de cercei candelabru, pe care i-a avut şi în timpul turneul regale, din Fiji. Sursele spun că aceştia ar fi împrumutaţi de la o membră a familiei regale, însă nu au fost divulgate mai multe informaţii.

 Foto: Guliver/GettyImages

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.