Kiss Music News

Elena cucereşte Spania din nou şi lansează „Lalla", feat. Absolute

Ascultă acum pe Kiss FM noul single lansat de Elena feat Absolute - "Lalla"!

După ce a cântat-o pentru prima oară în cadrul evenimentului de lansare Cat Music Spain din Madrid, Elena lansează „Lalla", feat. Absolute. Single-ul a fost deja ascultat în premieră la Maxima FM, radioul dance numărul 1 din Spania.

„Lalla", o piesa care îţi va rămâne întipărită în minte, este însoţită de un videoclip foarte jucăuş ce o surprinde pe artista în noi ipostaze. Versurile piesei sunt compuse de Absolute şi Ovidiu Bistriceanu, iar muzica este scrisă de Laurenţiu Duţă, Cristian Tarcea şi Ovidiu Bistriceanu. În regia lui Alex Ceausu, filmările au avut loc în Madrid şi au durat două zile.

„Mă bucur că lansez un single atât de fresh, de data asta, alături de un super rapper, Absolute. La filmări a fost nebunie, am descoperit nişte locaţii foarte tari, iar cel mai mult mi-a plăcut muzeul de graffiti, arată foarte cool şi chiar sunt oameni talentaţi. Pentru această piesă am avut ocazia să lucrez cu Laurenţiu Duţă, Monoir (Cristian Tarcea) şi Ovidiu Bistriceanu, cărora le mulţumesc mult", mărturiseşte Elena.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.