Kiss Music News

Au mai rămas câteva zile până la Red Bull Music SoundClash

Au mai rămas câteva zile pâna când Grasu XXL se va lua la întrecere cu Loredana într-un duel muzical inedit la Red Bull Music SoundClash!

Au mai rămas câteva zile pâna când Grasu XXL se va lua la întrecere cu Loredana într-un duel muzical inedit la Red Bull Music SoundClash! Pe 21 noiembrie, la Sala Polivalentă din București, două scene, doi monștri sacri, 2 armate de fani față în față, o singură miză: aplauzele tale! La platane, DJ Undoo, iar în scaunul arbitrului, Adrian Despot. Prinde ultimele bilete pe redbull.ro/soundclash!

După trei luni de pregătiri intense și repetiții, Red Bull Music SoundClash a intrat în linie dreaptă. În colțul din stânga se încălzește Grasu XXL, unul dintre veteranii mișcării hip-hop din România, un amator declarat de lucruri „turbofine". În colțul din dreapta, pentru divizia pop, se pregătește Loredana, o doamnă „singură-n noapte" cu o carieră muzicală fulminantă și pe alocuri „zig-zagga".

Cu toate că ambii artiști fac apel la mindsetul de campion pentru a câștiga inimile publicului (atenție, se bazează nu doar pe proprii fani, ci și pe ai adversarului, pe care trebuie să-i impresioneze până la aplauze prelungite), cei doi intră în luptă cu modul ZEN activat.

Loredana intenționează să se ridice netulburată deasupra provocărilor: „Îi aștept pe toți fanii mei săptămâna viitoare! Cu mic, cu mare, să vină să facă cât mai multă gălăgie, să-și arate dragostea și să fie aproape de mine pentru că și eu sunt aproape de ei și o să le ofer ceva extraordinar, așa cum i-am obișnuit! Nu vor fi dezamăgiți! TOT ÎNAINTE!", transmite Loredana admiratorilor săi, iar fanilor lui Grasu XXL le spune, amical, „S-o lase mai moale!".

Nici Grasu XXL nu se lasă mai prejos: „Îmi voi activa Chi-ul și voi fi cel mai Zen din sală, relax total, clash-ul e ca și câștigat! Mesajul pentru ai mei este unul foarte simplu: veniți cu portavoci la voi pentru că va trebui să strigăm foarte tare!!! Pentru fanii Loredanei nu am un mesaj neapărat, ei știu deja cine o sa câștige!"

Experiența Red Bull Music SoundClash se trăiește cel mai bine între cele 2 scene. De aceea, au fost puse în vânzare doar bilete cu locuri în picioare disponibile pe www.redbull.ro/soundclash la prețul de 69 lei. La intrare, în ziua evenimentului, biletele vor putea fi achiziționate la prețul de 79 lei. Evenimentul începe la ora 19:30, iar porțile se deschid la ora 18:30. Vă recomandăm să veniți din timp, pentru a evita aglomerația. 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.