Kiss Music News

Hailey Baldwin e acum Hailey Bieber! Oficial soţia lui Justin Bieber?

Se pare că relaţia lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin a atins un nivel important: cei doi au ajuns la starea civilă şi au spus „da!”.

Se pare că relaţia lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin a atins un nivel important: cei doi au ajuns la starea civilă şi au spus „da!”, fără să ofere prea multe detalii despre eveniment. După ce în presă s-a tot speculat că cei doi ar fi căsătoriţi de aproape două luni, Hailey Baldwin a decis să clarifice lucrurile şi şi-a schimbat numele pe Instagram, devenind doamna Bieber.

Pe lângă asta, Justin a scris într-una din postările sale că „Soţia mea este minunată”, făcând referire la Hailey Baldwin.

Într-un interviu pentru Harper's BAZAAR, din octombrie, Hailey a declarat despre soţul ei că este un bărbat incredibil. „Le ştie pe toate! Fiecare cântec, fiecare poveste. E o nebunie să-l vezi în acţiune. Mereu sunt uimită”, a povestit modelul.

Faptul că cei doi sunt mereu fotografiaţi în public, în ipostaze romantice, ne dă de înţeles că povestea lor de dragoste chiar merită o şansă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.