Kiss Music News

VIDEO | Shakira şi Pique, weekend romantic în pădure. Cei doi par mai îndrăgostiţi ca oricând!

Shakira se află la finalul turneului El Dorado, însă înainte de ultimele concerte, artista a preferat să ia o pauză şi să-şi petreacă timpul alături de familie.

Shakira a încheiat turneul mondial El Dorado, aşa că înainte de a reveni în studio, artista a preferat să ia o pauză şi să-şi petreacă timpul alături de familie.  Columbianca a postat pe Instagram mai multe filmări şi imagini, în care apare alături de soţul său, Gerard Pique, dar şi alături de copiii săi, pe terenul de fotbal.

Shakira şi-a petrecut weekendul în pădure, alături de soţul ei, mergând la cules de trufe! “În viaţa asta mi-am dorit să găsesc două lucruri: un bărbat bun şi o trufă albă!”, a scris Shakira în descrierea fotografiei cu Pique.

Se pare că artista şi-a rezervat timp şi pentru cei doi copii ai săi, mergând cu aceştia la antrenamentele de fotbal. Shakira este o adevărată suporteră, iar reacţia ei de pe teren ne dovedeşte acest lucru.

Cântăreaţa nu va avea motive să se îngrijoreze la bătrâneţe, pentru că cei doi copii par să îi calce pe urme lui Pique! O mini-echipă de fotbal cu sangre latino!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.