untold

Toți fanii UNTOLD pot cumpăra începând de astăzi abonamente pentru cea de-a cincea ediție a festivalului

Organizatorii vor pune astăzi, la ora 14.00, în vânzare pentru toți fanii festivalului, chiar și pentru cei care nu s-au înregistrat, abonamente pentru UNTOLD 2019.

Deși mai sunt 8 luni până la a cincea ediție a festivalului UNTOLD, interesul pentru abonamente depășește orice așteptări. Zeci de mii de fani își doresc să-și asigure un loc pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa. Până în acest moment s-au vândut peste 30.000 de abonamente pentru UNTOLD 2019.

Organizatorii vor pune astăzi, la ora 14.00, în vânzare pentru toți fanii festivalului, chiar și pentru cei care nu s-au înregistrat, abonamente pentru UNTOLD 2019, la prețul de 119 euro plus taxe. Se pot achiziționa și abonamente VIP la prețul de 269 de euro plus taxe. Acestea pot fi cumpărate de pe untold.com.

În prima etapă de vânzare s-au epuizat 15.000 de abonamente în mai puțin de 3 minute. Atunci, organizatorii au anunțat că vor fi disponibile doar 10.000 de abonamente, însă numărul extrem de mare de fani care doreau să-și asigure locul pentru UNTOLD 2019 i-a determinat pe reprezentanții festivalului să crească numărul acestora.

Și pentru a doua rundă de vânzare, care a avut loc marți, 20 noiembrie, organizatorii au anunțat că vor fi disponibile doar 10.000 de abonamente, însă datorită interesului foarte mare din partea fanilor, reprezentanții UNTOLD au hotărât să suplimenteze din nou numărul acestora cu încă 5000. Și acestea s-au epuizat în mai puțin de 10 minute.

Kiss FM is The Sound of UNTOLD! Are you ready for the best UNTOLD memories this summer? Ne dăm întâlnire cu tine la festival în perioada 1-4 august! See you there!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.